Het sprookje waarop deze gokkast is gebaseerd, is wereldberoemd. Het is een sprookje waarin heldhaftigheid, moed, principes en liefde de overhand nemen.

speel deze gokkast online

Jack is een echte held, een man waar elke vrouw van droomt. Het hele verhaal doet je stralen en dat was de voornaamste reden voor Net Entertainment om er een videoslot van te maken. De Jack and the Beanstalk gokkast is er eentje waar ze erg trots op zijn en jou als speler een enorm goede tijd kan bezorgen. Het speelplezier is een grote reden om aan het slot te komen spelen, dit staat los van de grote bedragen die te winnen zijn en al je dromen waarheid kunnen laten worden.

Mobiel spelen

Speel deze gokkast vanaf je eigen computer of laptop en bekijk alle prachtige symbolen die geregeld je beeldscherm passeren. Dit speciale slot, heeft een geweldige vormgeving, eentje die tot in de laatste puntjes is geperfectioneerd. Speel vandaag nog op de vijf rollen en drie rijen en laat de winnende combinaties verschijnen op jou winlijnen. Schrik niet van de bijl die op de rollen staat en laat je verrassen door de overige symbolen.

Feautures van de gokkast

De meest leuke features verschijnen voortdurend op de rollen, neem bijvoorbeeld de wild en de scatter. De ultieme prijs van zeshonderdduizend munten, die is voor het grijpen.

Walking Wild

Een wild die kan lopen, dat is de ‘Walking Wild’. Deze wild is uniek in zijn soort en kan je helpen bij het winnen van grote bedragen en leuke extra’s. Misschien pak jij met behulp van deze wild wel de hoofdprijs van 600.000 munten.

Kom jij deze speciale wild tegen op één van de rollen, dan mag je de volgende speelronde voor niets meespelen. Elke daarop volgende speelronde, zal de wild een stapje naar links doen, tot de walking wild uit beeld is.

Een gratis speelronde winnen, dat kan op deze en nog meer manieren. De scatter bijvoorbeeld, deze is te herkennen aan het plaatje van een schatkist. Zie je deze drie keer op de rollen, dan mag je tien keer gratis meespelen. Elke scatter meer, geeft recht op nog eens tien gratis speelrondes.

Terug naar home.