Het is natuurlijk altijd leuk om mee te spelen op een gokkast, de rollen te zien draaien en de ontzettend leuke vormgeving en geluiden die zo’n videoslot met zich meebrengt. Om nog maar niet te spreken van de winst die behaald kan worden, de enorme geldprijzen die hier weg te halen zijn. Misschien ben je bekend met het spelletje zeeslag, dan zal het Pacific Attack videoslot jou wel aanspreken.

Pacific Attack videogokkast

Deze gokkast heeft vijf rollen en drie rijen, hierop verschijnen full-time de leukste symbolen. De marine komt een stapje dichterbij bij het Pacific Attack videoslot. Net Entertainment zuigt je in het spel zeeslag en laat je niet meer los. Zo komen er afbeeldingen langs van vliegtuigen die hebben gestreden in de oorlog, heldhaftige parachutisten, keiharde bommen en verschillende medailles. Laat je verrassen en speel ook mee op het ‘Pacific Attack’ videoslot, welke bij vele online casino’s beschikbaar is.

Spelen op deze videoslot

Geld winnen is niet moeilijk bij de Pacific Attack gokkast. Het is zeker wel van belang met hoeveel winlijnen je aan het spel begint. Er kan dus gekozen worden voor één winlijn, maar ook voor vijftien winlijnen. Het leukste is het bonusspel, waar veel extra munten (euro’s) in te winnen zijn. Daarnaast is het ook nog eens een onwijs leuk en vermakelijk spel. In het spel moet jij het spel zeeslag spelen en bommen gooien op de verstopte boten vernietigen. Het is altijd leuk om een mooie bonus binnen te halen!

Bonussen en extra’s

Maar de extra’s houden niet op, er zijn nog vele andere features die op je staan te wachten. De bekendste is waarschijnlijk de Wild. De wild is niet moeilijk te herkennen, het is een symbool waarin het woord ‘Wild’ letterlijk staat beschreven. Door het gebruik van de wild kun je sneller winnen, tot maarliefst vijfduizend munten.

Muntwaarde en inzetniveau

Meespelen kan al vanaf één eurocent, maar er zijn meerdere keuzes. Zo kan je ook spelen met een muntwaarde van twee, vijf of tien eurocent. Het inzetniveau ligt ook in jou eigen handen, speel maximaal op niveau twintig.

Hou je een beetje van dit soort speelautomaten met oorlog- en militair gerelateerde thema’s? Misschien vind jde de Call of Duty gokautomaat dan ook leuk.