De Amazing Spiderman gokkast is één van de meest populaire kasten op internet. Er zijn trouwens nog veel meer slots in het thema van Marvel: ook de Incredible Hulk, de X-men, de Fantastic Four, Thor en de Avengers hebben hun eigen gokkast, om er maar eens een paar te noemen.

Klik op het plaatje hierboven en speel de fantastische Spiderman videoslot, met €200 bonus en bij Betcity!

Authentieke gokkast

Spiderman is een spel zoals je dat van een degelijke fruitmachine mag verwachten: draai de rollen, en wanneer je de juiste symbolen op een lijn hebt, win je credits. Uiteraard zit het spel tjokvol bonus rondes en games waarmee je kans maakt op grote bedragen, of op extra spins om nog meer kans te maken op geldprijzen.

Spiderman schurken

Uiteraard vind je al je favoriete Spiderman personages terug in dit spel: Venom, Dr. Octopus, Rhino, Carnage, The Lizzard en Scorpion. En niet te vergeten Spiderman zelf. Voeg daar nog de goed gekozen muziek bij en je waant je in een Spiderman tekenfilm.

Hero Jackpots

Spiderman strijdt in dit spel in New York om de stad te behoeden van het kwaad. Je peelt het hele avontuur met 5 rollen en 25 betaallijnen. Overigens kun je bij dit spel een van de grootste Jackpots uit de hele Marvel reeks winnen. Jackpots zijn er in 3 vormen:
• Hero Jackpot
• Superhero Jackpot:
• Marvel Hero Jackpot

Deze jackpots worden willekeurig geactiveerd en beiden je allemaal op verschillende manieren winst of gratis spins tijdens het spel. Je kunt deze gokkast spelen in je browser en hoeft dus niets te downloaden. Er is een gratis variant die je kunt spelen, en natuurlijk kun je kiezen voor de echte casino gokkast waarbij je met je storting kunt spelen en kans maakt op echte geldprijzen. Los van deze jackpots maak je ook nog eens kans op de Marvel Mystery Jackpot.