Marvel Mystery Jackpot

Winnen op online gokkast!

De Marvel Mystery Jackpot is een Multi-level Progressieve Jackpot die beschikbaar is in alle gokkasten van Marvel. De Jackpot is bovendien gekoppeld aan als deze kasten samen. Dat wil zeggen dat een klein percentage van elke inzet (dus van elke speler die op zo’n spel speelt, in elk casino, waar dan ook) in de jackpot terecht komt. Bekende Marvel gokkasten zijn bijvoorbeeld Spiderman, Wolverine, IronMan en de Incredible Hulk.

Jackpot activering

De Mystery Jackpot wordt willekeurig geactiveerd. Dat kan gebeuren bij elke spin, in elk gekoppeld spel. Het gebeurd dus niet bij een of andere combinatie van bepaalde speciale symbolen op de rollen. Sterker nog: zelfs als je gedraaid hebt en je hebt niets gewonnen tijdens je draaibeurt, dan nog kan de jackpot modus geactiveerd worden. Toch is het wel zo dat de kans groter of kleiner wordt afhankelijk van de hoogte van je inleg.

Wanneer je dan geluk hebt en je komt in de Jackpot modus, dan win je gegarandeerd een van de vier jackpots. Welke dit is wordt duidelijk tijdens het spelen van de Jackpot.

Vier verschillende jackpots

De vier Jackpots zijn Power Jackpot, Extra Power Jackpot, Super Power Jackpot en Ultimate Power Jackpot. Uiteraard variëren de prijzen per jackpot. Het speelscherm tijdens het Jackpot spel bevat 20 vakjes die in het begin nog ondersteboven staan. Zodra je op een vakje klikt draait het symbool om, en zie je een van de 4 jackpot symbolen. Vindt 3 dezelfde symbolen en je wint de corresponderende jackpot. Deze jackpot uitbetaling komt bovenop je winst uit het hoofdspel, het bedrag wordt dus gestort op je speeltegoed, en verschijnen in het Win veld.

Overigens is er sprake van een timer op de Marvel Mystery Jackpot. Wanneer je niet snel genoeg een vakje kiest binnen de tijd, dan win je automatisch een vooraf bepaalde prijs.