Wolverine is zonder twijfel één van de meest geliefde superhelden ooit. Van de superhelden uit de Marvel Comics stal is hij verreweg een van de meest succesvolle creaties van de mensen van Stan Lee. We kennen Wolverine natuurlijk als één van de X-men van professor Xavier, maar ook alleen staat Wolverine in heel wat stripverhalen en films zijn mannetje. Zeker de laatste jaren kun je niet meer om hem heen nu er verschillende films over dit karakter zijn verschenen met Hugh Jackman in de hoofdrol, is hij ook zonder de X-men een begrip aan het worden bij een publiek buiten stripliefhebbers en Marvel kenners.

Speelstijl van de Wolverine gokautomaat

In deze casino gokkast neemt Wolverine het op tegen zijn aartsvijand Daken. In Wolverine stijl verscheurje tijdens de game de rollen, terwijl je meerdere wild behaalt. Een leuke feature is de Beserker Rage functie: wanneer je deze draait op de 5de rol, zorgt Wolverine er persoonlijk voor dat verschillende symbolen in Wilds veranderen. Daardoor maak je dus nog meer kans op een winnende combinatie.

Adamantium functie

Het injectienaald symbool zorgt er overigens voor dat je Adamantium level toeneemt. Je kan dan gratis spins winnen en bepaalde symbolen vast laten zetten voor de volgende draaibeurt. Je kunt ook de volledige Adamantium functie bereiken: deze bereik je wanneer er 3 injectienaalden op de rollen staan. Je ontvangt dan maar liefst 12 gratis spins en je maakt extra kans op hoge cash pay-outs.

Marvel Mystery Jackpot

Als laatste heb je nog de Turbo mode. In deze spelmode gaan de spins nog sneller dan je gewend bent.
Het mooie van de Marvel games (bijvoorbeeld ook de Amazing Spiderman) is dat ze gekoppeld zijn aan de Marvel Mystery Jackpot. Dit is een progressieve jackpot, en de Wolverine videoslot is er dus ook aan gekoppeld. Met deze jackpot maak je kans op een prijs die wel enkele tonnen of zelfs meer dan een miljoen kan bedragen.