De Book of Ra gokkast neemt je mee terug naar het Oude Egypte. Jij moet proberen de hiërogliefen te ontcijferen en op zoek moet gaan naar de schatten van de farao’s. Om zo grote prijzen te winnen.

Book of Ra is onder actieve gokkers een van de bekendste gokspellen die Stargames en Novomatic gemaakt hebben. De speelautomaat is te spelen in de meeste Nederlandse online casino´s. Het spel bestaat uit vijf rollen en negen winlijnen.

Joker, Wild en scatters

Book of Ra wordt beschouwd als een aantrekkelijk spel, ook omdat de gokkast jokers bevat. In Book of Ra zijn de jokers aangegeven als boeken. Zoals de naam al doet vermoeden. Met deze Books of Ra kan de speler een grote bonus winnen, mits de drie boeken op een gelijke rij vallen. De gokkast maakt gebruik van een wildsymbool, scattersymbool en een speciaal bonussymbool. Bij het wildsymbool worden andere symbolen vervangen, en het scattersymbool helpt je bij het creëren van de juiste combinaties.

Gratis spins op Book of Ra

Ook de bonusgame binnen Book of Ra is een bekend fenomeen onder gebruikers van de gokkast, hierbij kun je soms tot een half uur spelen met gratis verkregen spins. Ieder bonusspel bevat tien gratis spins, waarmee je leuke extra´s kunt winnen, zoals extra spins bovenop de tien eerder genoemde of een geldbonus. Op die manier speel je minutenlang het bonusspel, zonder dat het je verder inleg kost!

Tot slot

Ben je nog onbekend met deze klassieke gokkast? Dan raden we je aan eens een poging te wagen in het Oude Egypte op mybet. Door verstandig te spelen kun je op een avond al snel een paar tientjes, of meer (afhankelijk van je inleg) verdienen! Speel echter altijd met je verstand, en leg niet meer in, dan je kwijt kunt.