Ga jij elke week naar de markt voor een vers bosje bloemen, dan is dit videoslot voor jou gemaakt.

Speel gratis de flowers gokkast

De vrolijkheid en winkans voel je direct uitstralen als dit themaslot op jou computerbeeldscherm verschijnt. De grootste en beste maker van videoslots, Net Entertainment, heeft voor jou het ‘Flowers’ videoslot op poten gezet.

De Flowers gokkast straalt zoveel positieve energie uit, dat het spelen van dit spel een glimlach op je gezicht tovert. Speel met vijf rollen en win met een combinatie op één van de dertig lijnen waarmee je kan winnen. Het is geen simpel slot, zo wachten er veel verrassingen op jou!

De meest geweldige features staan voor jou klaar, bijvoorbeeld de wilds, de scatter en de gratis rondes die je kan winnen. De hoofdprijs is ook niet misselijk, je maakt op dit slot kans op vijfenzeventig duizend munten. Er zijn meerdere prijzen te winnen, met verschillende combinaties. Kijk even op de tabel, die bij het spel staat, om te zien wat je kan winnen.

Wild

Zonneschijn, daar krijgt nooit iemand genoeg van. Dit is één van de redenen, waarom de zon de wild is in dit spel. Een wild is erg handig voor jou als speler, deze afbeelding kan namelijk de plaats innemen van een ander symbool.

Mocht de zon verschijnen op je beeld, tijdens een gratis speelronde? Dan zal de wild veranderden in een stacked wild, dit kan zeer lucratief uitpakken. Je maakt automatisch kans op een groter bedrag!

Gratis Spins

Het is altijd leuk meegenomen, die gratis speelrondes. Ook bij het ‘Flowers’ videoslot behoren de gratis rondes tot één van de mogelijkheden. Het symbool is duidelijk, er staat letterlijk ‘Gratis spins’ op de afbeelding waarmee gratis spins te winnen zijn. Heb jij straks vier van deze afbeeldingen op de rollen staan, dan mag je al gratis draaien! Alle winsten tijdens deze gratis speelrondes, die worden drie maal uitbetaald.

Winnen is nog nooit zo makkelijk geweest, dus meld je vandaag nog aan bij één van de online casino’s. Aanmelden is in alle gevallen gratis en je kan ook nog profiteren van een geweldige welkomstbonus. Geniet vandaag nog van al deze voordelen!