De wonderen zijn de wereld nog niet uit, dat is al helemaal van toepassing bij het ‘Geisha Wonders’ videoslot. Ook jij kan vanaf je eigen laptop een rijk man worden, speel daarom vandaag nog mee op dit slot.

Lees de review van de Geisha wonders gokkasten

Je leven zoals je die nu kent, die kan verleden tijd zijn. Wie weet pak jij de hoofdprijs op dit videoslot en mag je jezelf officieel een miljonair noemen. Net zoals dit mogelijk is op Icy Wonders!

Zoals de meeste en gaafste videoslots, is ook deze gemaakt door Net Entertainment. De grootmacht in videoslots liet zich inspireren door de Japanse manier van leven. Dit is zeer knap terug te vinden in de kleinste details bij het ‘Geisha Wonders’ videoslot. De afbeeldingen die je zal zien op de rollen, zijn bijvoorbeeld Bonsai bomen, theepotjes en nog veel meer.

Dit unieke videoslot heeft nog een aantal verrassingen in petto, zo kan je onder andere gratis spins winnen onder het spel. Tijdens deze gratis speelrondes kan je goed binnenlopen!

Scatter

Je bent vast en zeker wel bekend met een ‘Geisha’. Deze vrouwen zijn te herkennen aan de prachtige witte gezichten, de geweldige Japanse kleding en de manier van leven. De geisha’s zijn er puur voor het gezelschap, het zijn namelijk gezelschapsdames.

Bij het Geisha Wonders videoslot krijg je gratis speelrondes als je meerdere Geisha’s op de rollen ziet staan. Drie maal deze mooie vrouwen op jou beeld, dat geeft recht op tien gratis spins. Dit aantal zal bij vier geisha’s worden verdubbeld, bij vijf geisha’s krijg je dertig rondjes van het huis.

Wild

De Boeddhabeelden zijn razend populair, ze staan in menig woonkamer. In dit spel is de Boeddha de bijna net zo populaire wild. Win nog makkelijker een leuk bedrag door middel van de wild. Misschien pak jij met vijf Boeddha’s wel de klapper van duizend munten.

Progressieve Jackpots

Een wonder heb jij niet nodig om miljonair te worden, bij dit videoslot kan het namelijk zo raak zijn. Het ‘Geisha Wonders’ slot keert geregeld miljoenen euro’s uit aan de ene geluksvogel na de ander. De hoofdprijs stijgt elke seconden, het is namelijk een progressief videoslot.