Werken, iedereen moet zijn brood verdienen en ieder doet dat op zijn eigen wijze. De één werkt in een kapsalon en de ander zit achter een bureau getallen in te voeren. Geld verdienen is niet zo makkelijk en soms is het nog moeilijk rond te komen. Maar alle zorgen kunnen verleden tijd zijn, die kun je misschien wel vandaag nog achter je laten.

Speel de crusade of Fortune gokkast

Wat moet je weten over de Crusade of Fortune

Zoek het geluk op een andere manier en speel op de Crusade of Fortune. Kijk uit dat je niet je hoofd verliest, bij dit slot kom je veel scherp gereedschap tegen. De gevaarlijkste bijlen, zwaarden en andere dodelijke wapens. Wees slim en ga voor de hoofdprijs, deze is zeer hoog en zeker de moeite waard. Dit gokkasten spel is in de sfeer van een mooi vormgegeven fantasy wereld, die sterk doet denken aan het MMORPG spel World of Warcraft. Zo herken je zeker Nightelves en Orcen op de lijnen.

Doorloop een weg vol gevaren, moeilijkheden en problemen en ga voor die beloning van maximaal driehonderdduizend munten. Dit is niet de enige plaats, waar munten voor het oprapen liggen. Dit slot heeft ook nog een uniek bonusspel in de aanbieding, deze is leuk, uitdagend en lucratief.

Het spel

Laat het bloed goed stollen en wees de spanning de baas, ga verder te boek als een held. De beloning lonkt als nooit te voren en het gemak waarmee dit te behalen is, kwestie van tijd. De glimmende gouden munten die op je wachten zijn er in veelvoud, misschien pak jij wel de hoofdprijs van 300.000 munten. Deze munten zijn in te wisselen voor keiharde euro’s!

Het spel zelf is een geweldige ervaring, zo heeft het vele details en extra’s voor je klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de scatter, deze geven recht op een heleboel gratis spins. Elke ronde maak je opnieuw kans op deze gratis speelrondes. Dit is een zeer leuke manier om met gratis draaien, een heleboel euro’s binnen te halen.

Bonusspel

Bonussen zijn altijd lucratief, altijd leuk en altijd handig.
Bij de Crusade of Fortune gokkast kan je er goed gebruik van maken. Zo kan je zomaar de Orc tegenkomen, dit gave wezen zal je niet vaak zien. De Orc moet verslagen zien te worden, dan win jij namelijk het bonusspel. Maak gebruik van de bonus, pak de winst!