De enige echte, hij steelt van de rijke en geeft het aan de arme. Hij doet de mensen beven van angst, hij is het voorbeeld van moed en de held van de minderbedeelde.

We hebben het natuurlijk over Robin Hood! De held leeft in vele verhalen door en kan daarom niet vergeten worden en al helemaal niet nu het ‘Robin Hood’ videoslot bestaat. Jij als speler steelt bij dit videoslot ook van de rijke, tenminste zo gemakkelijk is winnen geworden. De maker van het slot is Net Entertainment, één van de grootste namen in de wereld van het online gokken.

Review van de Robin Hood Gokkast van Netent

Terug naar het slot, deze beschikt over vijf rollen. Wincombinaties kan je gemakkelijker behalen als je met meerdere winlijnen speelt. Het maximale aantal winlijnen is twintig, hiervoor moet wel meer geld voor worden ingezet per spin. De winsten kunnen daartegenover ook een stuk groter zijn.

Pluspunten genoeg aan het ‘Robin Hood’ videoslot, dan moet je denken aan leuke extra’s. Maak bijvoorbeeld gebruik van speciale features, gratis speelrondes winnen is ook altijd leuk meegenomen. Wat dacht je anders van een extra wild, die zomaar in jou voordeel werkt. Nogmaals, geld winnen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Speel mee op dit videoslot en voel je een echte ‘Robin Hood’. Het sprookje komt op vele manieren tot de orde, denk aan afbeeldingen, prachtige vormgeving en een spannend achtergrond muziekje. Niets is te gek!

Shifting Reels

Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van een Shifting Reels, dat is niet zo gek. Deze feature zorgt ervoor dat er rollen verschoven kunnen worden, waardoor winnende combinaties nog sneller te behalen zijn. Daarnaast zal je winst, die met de Shifting Reels behaald wordt, vijf maal worden uitbetaald.

Gratis spins

Gratis spelen, wie wil dat nu niet? Ik wel en jij heel waarschijnlijk ook! Gratis draaien is een prijs die te behalen is bij het ‘Robin Hood’ videoslot en zo moeilijk is dat niet. Wanneer de ‘scatter’ (dat is een symbool) voorbij komt, dan kan je deze winnen. Hoe meer scatters, des te meer gratis spins.