Je hebt honden die rustig in een mand liggen, af en toe wat eten en even uitgelaten worden. Gewone honden zijn dat, huisdieren voor de gezelligheid. Maar wat als ik je vertel, dat er ook honden zijn die leven in luxe en meer dan alleen een huisdier zijn. Dit zijn de Diamond Dogs, deze leven een perfect leven met pracht en praal.

Review van de diamond dogs gokkast online

Het zijn belangrijke honden, met dure kleding en prachtige sieraden om de hals. Deze honden zijn het onderwerp bij het ‘Diamond Dogs’ videoslot. Net Entertainment heeft zichzelf weer eens overtroffen met die geweldige slot, waar de vormgeving prachtig is en de sfeer uniek.

Wie laat de hond uit

De leukste afbeeldingen zijn te zien op de rollen, deze hebben natuurlijk alles te maken met de ‘Diamond Dogs’. Maar bij rijkdom hoort vanzelfsprekend ook een glaasje champagne, de beste biefstuk en nog veel meer luxueuze producten. Laat je verrassen en speel vandaag nog op dit unieke en spannende videoslot.

Extra geld winnen

Winnen is niet alleen gemakkelijk, maar ook ontzettend leuk. Combinaties behalen gaat sneller als je de wild op de rollen krijgt. Je krijgt in het spel ook de kans om deel te nemen aan het bonusspel. Bij dit spel kan je extra munten winnen, dat betekend extra geld.

Om meer geld te winnen, moet je even overwegen om met een hogere muntwaarde te spelen.
Speel met minimaal een enkele eurocent of met vijftig eurocent per ronde. Het niveau waarop je speelt is ook van belang, speel op niveau één, twee, drie of vier!

Winnende combinaties behalen kan op de winlijnen! Het aantal winlijnen in het spel kan je zelf bepalen, speel met maximaal 25 winlijnen.

Bonusronde

Als jij op de rollen een hond met een camera te zien krijgt, dan is het raak! Tenminste als je er minimaal drie op de rollen hebt staan. Dit symbool is de ingang tot het bonusspel en daar is geld winnen een zekerheid.

De meest beroemde honden en de meest luxueuze honden staan klaar voor je in het bonusspel. Pak de camera stevig vast, want jij bent de fotograaf. Maak een foto van drie honden en misschien pak jij wel de hoogste bonus.