Gek op zeedieren, de onderwaterwereld en alle pracht en praal die het met zich meebrengt? Dan is deze themakast voor jou gemaakt.

Review van de Fishy Fortune gokkast van Netent

Fishy Fortune doet menig hart sneller kloppen, dat komt bijvoorbeeld door rustieke schoonheid die de zee verstopt en bij deze kast naar buiten komen. Doe je boxen aan en geniet van de geluiden van de zee, terwijl je een gokje waagt aan de Fishy Fortune gokkast. De vijf rollen, verdeeld over drie rijen heeft een totaal van tien winlijnen.

Zee thema

Het leuke aan een themakast is de symbolen, de afbeeldingen die langskomen op je beeldscherm. Bij Fishy Fortune komen vanzelfsprekend de meest kleurrijke onderwaterdieren langs, bijvoorbeeld schattige zeepaardjes, stoute krabben en glibberige inktvissen. Misschien vind jij wel de goedgevulde schatkist en verlaat jij het casino met zakken vol goud. Stiekem naar huis met een waardevolle parel, dat kan als jij de juiste oester op je beeldscherm ziet verschijnen.

Vette prijzen

Een leuk bedrag winnen is goed mogelijk bij de Fishy Fortune gokkast, maar miljonair worden kan hier ook. Dit is namelijk een Jackpot gokkast, de hoofdprijs stijgt elke seconde.
Tijdens het spel kan je gebruik maken van één van de vele extra’s die de Fishy Fortune gokkast te bieden heeft. Speel bijvoorbeeld het spannende bonusspel of maak kans op één of meerdere gratis draaien. Dat kan nu net de juiste stap in de goede richting zijn, rijkdom is hier namelijk goed mogelijk.

Gratis spins

Het winnen van gratis draaien is niet moeilijk, deze krijg je al als de scatter op één van de rollen verschijnt. De scatter is in elk spel weer een ander symbool, bij Fishy Fortune herken je de scatter aan de afbeelding van een oester met daarin een parel. Vijf van deze oesters op de rollen, dan krijg je dertig gratis rondes cadeau. Vier maal de oester op je beeldscherm geeft je recht op twintig gratis spins. Drie keer een oester op de rollen, dan mag je tien maal gratis spelen. Winnen is nog makkelijker bij gratis spins, want elke winst wordt tijdens de gratis rondes drie maal uitbetaald.

Wild

De wild kan je een rijk man maken, bijvoorbeeld als je de wild vijf maal op de rollen hebt staan. Mocht dat gebeuren, dan krijg je tienduizend muntjes bijgeschreven. De wild is in elk spel weer anders, bij Fishy Fortune is de wild te herkennen aan de afbeelding van een schatkist gevuld met goud.