Laat je niet afschrikken door het ultieme bewind van Tony Montana, bij dit videoslot kan de goede man je een nog beter bedrag doen opleveren. Say hello to my little friend:

Review van de scarface gokkast

De geweldige bioscoopfilm ‘Scarface’ is één van de meest populaire films ooit gemaakt en vandaar het idee om er een videoslot van te maken. Dit themaslot is gemaakt door niemand minder dan Net Entertainment, een grote naam in de wereld van videosloten. Dit videoslot heeft twintig lijnen waarop winnende combinaties kunnen verschijnen. Op de vijf rollen en drie rijen komen afbeeldingen langs, deze hebben natuurlijk van alles te maken met het thema ‘Scarface’.

De bekende gezichten uit ‘Scarface’ verschijnen met enige regelmaat op de rollen, dan moet je denken aan bijvoorbeeld ‘Manny’. Maar dat is natuurlijk niet alles, er komen genoeg andere personages voorbij.

Het leuke aan de Scarface gokkast is los van de hele maffia sfeer, de ontzettend spannende extra’s. Dan moet je denken aan een uniek, bloedstollend spannend bonusspel, daar zijn keiharde euro’s te verdienen. De gratis speelrondes komen ook met enige regelmaat voorbij, waardoor winnen nog makkelijker is geworden. Voor de overige extra’s moet je het spel gewoon eens uitproberen, dat kan bij menig online casino.

Winnen is niet moeilijk, maar hoeveel, dat is de vraag. Dit heb je natuurlijk in eigen hand, aangezien je zelf de muntwaarde kan bepalen waarmee je gaat spelen. Zo kan je al meespelen met één enkele eurocent, maximaal met vijftig eurocent. Het niveau kan ook van belang zijn, bepaal deze ook verstandig. De niveaus lopen van één tot tien! Er zijn maximaal twintig lijnen die winnende combinaties herkennen op dit videoslot. Heel veel speelplezier op het ‘Scarface’ videoslot.

Free spins

De gratis speelrondes kunnen bij het ‘Scarface’ videoslot met regelmaat gewonnen worden en dat is een goed ding. Zo kan je zomaar vijftien spins winnen, maar alleen als de stacked wild verschijnt op de vierde rol.

Bonus spel

Toegang tot het bonusspel krijg je niet zomaar. Als je op de derde rol een stacked wild ziet verschijnen, dan mag je meedoen. Hiermee kan je gemakkelijk extra geld verdienen, maar we raden je wel aan om misschien eerst even te oefenen.